Covid

Budai Magánorvosi Centrum

Főoldal |Szolgáltatásaink |Budai Magánorvosi Centrum
Budai Magánorvosi Centrum

A magas színvonalú szakmai ellátás az egyik jellemzője a 8 éves Budai Magánorvosi Centrumnak. A közönségszavazás és a szakmai zsűri értékelése alapján is a Budai Magánorvosi Centrum és a Budai Oltóközpont lett az Év Magánrendelője 2015-ben.

Alapvető elvárás kollégáink felé – a magas szintű szakmai ellátás mellett – a korrekt, rugalmas, emberséges, empatikus, udvarias magatartás és tisztességes hozzáállás. Valljuk, hogy a páciens kezelése, ellátása nem csupán a rendelő zárt ajtaja mögött zajlik. Attól a pillanattól kezdve, hogy felvette velünk a kapcsolatot, kiemelten kezelünk minden egyes beteget. Komplex vizsgálataink és szakorvosaink együttműködése révén a páciensek teljes körű kivizsgálásban részesülhetnek. Szakorvosi rendeléseink mellett nagy hangsúlyt fektetünk pácienseink egészségének megőrzésére, így például menedzserszűréseket is szervezünk.

A tényleges vizsgálat után sem engedjük el a kezét, az ajánlott kezelés, beavatkozás után gyakran érdeklődünk annak sikerességéről, ha kell, módosítunk a beállított gyógyszerelésen. Emellett törekszünk arra is, hogy a konzultációs díjaink kedvezőek legyenek, visszatérő betegeink kedvezményekben is részesülnek.