SzolgáltatásainkHÁZIORVOSI SZOLGÁLTATÁS

Háziorvosi, családorvosi szolgáltatásunkkal kapcsolatos bővebb információt (pl. rendelési idő, rendelők elérhetőségei) a HÁZIORVOS menüpontra kattintva találÜZEMORVOSI SZOLGÁLTATÁS

A jogszabályi előírás alapján a munkaköri alkalmasság vizsgálatát és véleményezését csak a foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatás nyújtására jogosult orvos végezheti. A foglalkozás-egészségügyi vizsgálatokról és az üzemorvosi szolgáltatásunkról további részleteket az ÜZEMORVOS menüpontban talál.GÉPJÁRMŰ VEZETŐI ALKALMASSÁGI VIZSGÁLAT / JOGOSÍTVÁNY MEGHOSSZABBÍTÁSA

A közúti járművezetők egészségi alkalmassága vizsgálatának célja annak megállapítása, hogy a közúti járművezető jelöltnek, illetőleg a közúti járművezetőnek nincsen olyan betegsége, testi vagy szellemi, illetőleg érzékszervi fogyatékossága, amely őt a közúti járművezetésre egészségi szempontból alkalmatlanná teszi; továbbá azoknak a feltételeknek, illetőleg korlátozásoknak a meghatározása, amelyek mellett a vizsgált személy betegség, testi vagy érzékszervi fogyatékosság fennállása esetén is vezethet közúti járművet.

A jogszabályban meghatározottak alapján a jogosítvány megszerzésének, illetve meghosszabbításának feltétele a rendeletben meghatározott időszakos, illetőleg soron kívüli egészségi alkalmassági vizsgálaton az alkalmassági vizsgálat elvégzése, melyet kizárólag az erre szakosodott orvosnál lehet elvégeztetni.

Jogosítványhoz alkalmassági vizsgálatra rendelőnkbe időpontot is előjegyeztethet, erről, illetve az alkalmassági vizsgálattal kapcsolatos egyéb tudnivalókról (pl. árakról) a JOGOSÍTVÁNY menüpont alatt talál bővebb információt.OLTÓKÖZPONT

Rendelőnkben az utazásokkal kapcsolatos kötelező / ajánlott védőoltásokon kívül több betegség megelőzését szolgáló védőoltással is állunk rendelkezésére, előre egyeztetett időpontban.

Védőoltással kapcsolatos szolgáltatásainkról bővebben az OLTÓKÖZPONTmenüpontban talál információt, valamint konzultációra is ott előfoglalhat időpontot.VIZIJÁRMŰ VEZETŐI ALKALMASSÁGI VIZSGÁLAT / HAJÓORVOSI VIZSGÁLATOK

A hatályos jogszabályok alapján hajózási szolgálatot az a személy láthat el, illetve kedvtelési célú vízijárművet az a személy vezethet, akinek az egészségi alkalmasságát a rendeletben meghatározott orvos megállapította. A vizsgálatot kizárólag a foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatás nyújtására jogosult orvos végezheti, az alkalmassági iratokat ő adhatja ki.

Hajóorvosi szolgáltatásainkról bővebben a HAJÓORVOS menüpontban talál információt, valamint alkalmassági vizsgálatra ott előfoglalhat időpontot is.MENEDZSERSZŰRÉS

A stresszes munkakörülmények között dolgozók életvitelére jellemző rizikófaktorok (mozgásszegény életmód, feszítette munkatempó, tartós stressz) számos betegség kialakulásának kockázatát növelik, amelyek kiszűrésére alkalmas a menedzserszűrés.

A menedzserszűrés keretében a szív-, és érrendszert, az emésztőrendszert, az érzékszerveket érintő betegségek, fog- és szájbetegségek, valamint a daganatos betegségek kiszűrésére is lehetőség van. Többféle komplex szűrővizsgálati ajánlatunk közül választhat, melyek tartalmát igény szerint állítjuk össze.

A menedzserszűrésekre előzetes időpont egyeztetés alapján fogadjuk, ezzel kapcsolatban további információt a MENEDZSERSZŰRÉS menüpontban talál.

Az alábbi online formon keresztül is lehetősége van időpontot foglalni szolgáltatásaink igénybevételére.

(Amennyiben telefonon szeretne időpontot foglaltatni, kérjük hívja a 06 20 356 4353 telefonszámot!)

A megadott (telefonos) elérhetőségén visszahívjuk Önt és fixáljuk a pontos időpontot, ezért kérjük, olyan telefonszámot adjon meg, amelyen el tudjuk érni.

Az időpont igénylés csak akkor tekinthető foglalásnak, amennyiben visszaigazoltuk azt. Ha 24 órán belül nem kap tőlünk választ, kérjük lépjen velünk kapcsolatba egyéb elérhetőségeinken keresztül.

- See more at: http://www.budaioltokozpont.hu/online-idopont-elojegyzes#sthash.F8UdoBWf.dpuf
Időpont előjegyzés
Visszahívjuk
A megadott (telefonos) elérhetőségén visszahívjuk Önt és fixáljuk a pontos időpontot, ezért kérjük, olyan telefonszámot adjon meg, amelyen el tudjuk érni.
Időpont egyeztetés
A pontos időpontot minden esetben egyeztetjük Önnel a fent megadott telefonszámon.